vândut de minuneanaturii.ro
Mix de faina pentru prajitura cu branza, fara gluten, eco-bio, 485g - Bauck Hof Mix de faina pentru prajitura cu branza Ingrediente: fulgi de ovaz * integrali, fara gluten 47%, zahar de trestie integral , amidon de porumb , scortisoara*. Valori nutritionale/100g : 1617 Kj; 382 Kcal; 3.1g Grasimi; 0.5g Acizi Grasi Saturati; 80g Glucide; 46g Zaharuri; 4.6g Fibre; 6.2g Proteine; <0.01g Sare Mod de preparare: cu ou si branza : 125g unt, 4 oua, 750g branza, suc de la 1/2 lamaie sau pentru placinta vegana() 125g margarina, 750g iaurt de soia sau vanilie, suc de la 1/2 lamaie. Se topeste untul sau margarina si se amesteca cu mixul de faina.Se lasa sa stea putin dupa care se aseaza intr-o forma cu diametrul de 24cm. Se ridica conturul circa 2cm dupa care cu dosulunei linguri introdusa in apa se preseaza foarte bine aluatul in forma. Pentru umplutura se amesteca foarte bine ouale cu branza si sucul de lamaie. Se toarna umplutura in forma din aluat se egalizeaza , dupa care se introduce in cuptor circa 50-60 minute la temperatura de 200 grade Celsius.In cuptor prajitura se aseaza la partea de jos.Prajitura este coapta cand si partea de mijloc s-a ridicat.Nu se foloseste ventilatia fortata in cuptor. Mod de prezentare: 485 grame Mix de faina pentru prajitura cu branza, fara gluten, eco-bio, 485g - Bauck Hof Alege acum Mix de faina pentru prajitura cu branza, fara gluten, eco-bio, 485g - Bauck Hof si bucura-te de beneficii!
Preț:
Vânzător: Minuneanaturii.ro
Brand: Bauck Hof